“het optimale rendement bieden
op uw teletekst marketing campagne”


Talpa start met aanbieden van haar teletekst via het internet | 15.08.2006
Voor mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 om de voetbal content (of andere informatie) op Talpa teletekst willen lezen kunnen nu ook via Talpa Text terecht
lees meer
24Media grootste zenderaanbod in Nederland ! | 27.01.2006
Vanaf 1 januari j
lees meer
24Media sluit teletekst contract met Talpa | 25.07.2005
Talpa heeft het teletekst contract aan 24Media toegekend ! Talpa zal zelf de redactionele invulling geven aan haar teletekst met onder andere Eredivisie voetbal
lees meer
24Media en Talpa in onderhandeling | 15.06.2005
Talpa en 24Media zijn met elkaar in gesprek over de commerciële teletekst exploitatie
lees meer
   
    Nickelodeon
    TMF
    MTV
    The Box
 

The Box

The Box staat bekend om haar interactieve en urbane karakter. De zender profileert zich door zestig regionale ‘boxen’, waarop enkel de videoclips te zien zijn die door kijkers worden aangevraagd. Dit is een uniek concept en de regiogebondenheid maakt de respons hoog. In 2005 herpositioneert The Box zich tot een station dat zich richt op jongeren in de leeftijdscategorie 16 tot 24 jaar, die afkomstig zijn uit verschillende culturen.

De herpositionering gaat van start met de introductie van longform. De combinatie van muziek en longform dient als spreekbuis voor de huidige generatie jongeren en is stereotypedoorbrekend, multicultureel en eigenzinnig.

Achter al deze programma’s op The Box vindt u ook het vertrouwde medium teletekst terug. Eenvoudig, snel en gratis kunt u hier een grote variëteit aan informatie en entertainment rubrieken vinden. En op deze teletekst kijkers kunt u zich richten met een marketing campagne!

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden tot adverteren op The Box text dan bent u hier aan het juiste adres! 24Media heeft 15 jaar ervaring met het medium teletekst en zal u namens The Box informeren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Klik hier voor onze contactgegevens.

 
mobile_marketing sms_mms_gsm marketingplan_communicatieplan telebranding_telefoonnummers discofoon