“het optimale rendement bieden
op uw teletekst marketing campagne”


Talpa start met aanbieden van haar teletekst via het internet | 15.08.2006
Voor mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 om de voetbal content (of andere informatie) op Talpa teletekst willen lezen kunnen nu ook via Talpa Text terecht
lees meer
24Media grootste zenderaanbod in Nederland ! | 27.01.2006
Vanaf 1 januari j
lees meer
24Media sluit teletekst contract met Talpa | 25.07.2005
Talpa heeft het teletekst contract aan 24Media toegekend ! Talpa zal zelf de redactionele invulling geven aan haar teletekst met onder andere Eredivisie voetbal
lees meer
24Media en Talpa in onderhandeling | 15.06.2005
Talpa en 24Media zijn met elkaar in gesprek over de commerciële teletekst exploitatie
lees meer
   
    Nickelodeon
    TMF
    MTV
    The Box
 

TMF


TMF wordt op 1 mei 1995 als 100 procent Nederlands muziekkanaal gelanceerd. TMF blijkt een gat in de markt en vanaf het begin erg succesvol. Aantrekkelijke Nederlandstalige VJ’s, nationale en internationale video’s en bekende artiesten in de studio blijken succesvolle ingrediënten voor deze nieuwe muziekzender van eigen bodem. TMF is uitgegroeid tot de meest interactieve jongeren televisiezender van Nederland. Naast een aantal vaste muziek programma’s, afgewisseld met het laatste nieuws, heeft TMF een ‘interactive playground’ ontwikkeld, waar de macht over het Tv-scherm grotendeels in handen van de kijker ligt.

Achter al deze programma’s op TMF vindt u ook het vertrouwde medium teletekst terug. Eenvoudig, snel en gratis kunt u hier een grote variëteit aan informatie en entertainment rubrieken vinden. En op deze teletekst kijkers kunt u zich richten met een marketing campagne!

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden tot adverteren op TMF text dan bent u hier aan het juiste adres! 24Media heeft 15 jaar ervaring met het medium teletekst en zal u namens TMF informeren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Klik hier voor onze contactgegevens.

 
mobile_marketing sms_mms_gsm marketingplan_communicatieplan telebranding_telefoonnummers discofoon