“het optimale rendement bieden
op uw teletekst marketing campagne”


Talpa start met aanbieden van haar teletekst via het internet | 15.08.2006
Voor mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 om de voetbal content (of andere informatie) op Talpa teletekst willen lezen kunnen nu ook via Talpa Text terecht
lees meer
24Media grootste zenderaanbod in Nederland ! | 27.01.2006
Vanaf 1 januari j
lees meer
24Media sluit teletekst contract met Talpa | 25.07.2005
Talpa heeft het teletekst contract aan 24Media toegekend ! Talpa zal zelf de redactionele invulling geven aan haar teletekst met onder andere Eredivisie voetbal
lees meer
24Media en Talpa in onderhandeling | 15.06.2005
Talpa en 24Media zijn met elkaar in gesprek over de commerciële teletekst exploitatie
lees meer
   
    Nickelodeon
    TMF
    MTV
    The Box
 

Nickelodeon


Nickelodeon wordt wereldwijd gezien als de expert in kids entertainment. Nickelodeon richt zich primair op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en een geweldloze programmering. Nickelodeon is niet alleen een kinderzender, maar ook een filosofie. Bij Nickelodeon zijn de kinderen de baas. Nickelodeon zorgt ervoor dat kinderen betrokken raken en geeft ze de ruimte om hun fantasie te gebruiken en hun eigen wereld te creëren. Onder de vleugels van MTV Networks groeit Nickelodeon in Nederland uit tot één van de populairste kinderzenders met hitseries als SpongeBob, Rocket Power en de Nederlandse soap ZOOP.

Achter al deze programma’s op nickelodeon vindt u ook het vertrouwde medium teletekst terug. Eenvoudig, snel en gratis kunt u hier een grote variëteit aan informatie en entertainment rubrieken vinden. En op deze teletekst kijkers kunt u zich richten met een marketing campagne!

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden tot adverteren op Nickelodeon text dan bent u hier aan het juiste adres! 24Media heeft 15 jaar ervaring met het medium teletekst en zal u namens Nickelodeon informeren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Klik hier voor onze contactgegevens.

 
mobile_marketing sms_mms_gsm marketingplan_communicatieplan telebranding_telefoonnummers discofoon