“het optimale rendement bieden
op uw teletekst marketing campagne”


Talpa start met aanbieden van haar teletekst via het internet | 15.08.2006
Voor mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 om de voetbal content (of andere informatie) op Talpa teletekst willen lezen kunnen nu ook via Talpa Text terecht
lees meer
24Media grootste zenderaanbod in Nederland ! | 27.01.2006
Vanaf 1 januari j
lees meer
24Media sluit teletekst contract met Talpa | 25.07.2005
Talpa heeft het teletekst contract aan 24Media toegekend ! Talpa zal zelf de redactionele invulling geven aan haar teletekst met onder andere Eredivisie voetbal
lees meer
24Media en Talpa in onderhandeling | 15.06.2005
Talpa en 24Media zijn met elkaar in gesprek over de commerciële teletekst exploitatie
lees meer
   
    Nickelodeon
    TMF
    MTV
    The Box
 

MTV


MTV is puur, innovatief, inspirerend, trendbepalend, af en toe op het randje en altijd vernieuwend in vorm. Met deze eigenschappen heeft MTV de ambitie creatief middelpunt te zijn van de huidige jongerencultuur. De doelgroep van MTV heeft de leeftijd van 13 tot 34 jaar, met als kern 20-34 jaar.

Naast internationale content werkt MTV in Nederland ook hard aan eigen producties. Zoals MTV’s reallife roadmovie The Trip en NL, een programma waarin de muziekcultuur in Nederland centraal staat. Vast peiler in de programmering is het MTV News.

Achter al deze programma’s op MTV vindt u ook het vertrouwde medium teletekst terug. Eenvoudig, snel en gratis kunt u hier een grote variëteit aan informatie en entertainment rubrieken vinden. En op deze teletekst kijkers kunt u zich richten met een marketing campagne!

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden tot adverteren op MTV text dan bent u hier aan het juiste adres! 24Media heeft 15 jaar ervaring met het medium teletekst en zal u namens MTV informeren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Klik hier voor onze contactgegevens.

 
mobile_marketing sms_mms_gsm marketingplan_communicatieplan telebranding_telefoonnummers discofoon